Menu

Fietsvaarigheid 


bekijk album

De leerlingen maakten per twee een eigen uitvinding! Eerst moesten ze nadenken over een probleem, dan over hoe het probleem kan opgelost worden en dan aan de slag met zelfgekozen materialen. We maakten kennis met prachtige creaties zoals een robot die je drankje brengt op je favoriete muziek, een kruippakje voor je baby die ervoor zorgt dat je vloer blinkend schoon is, een kijkdoos die bewegende beeldjes van Frozen weergeeft, een sponskostuum die je zelf kan aantrekken om te kuisen, een neuskap met zelfgemaakte parfum om slechte geuren te verbannen, een constructie om de bovenkant van je auto te wassen en een toestel die je tafel schoonmaakt in 1 keer. Proficiat aan alle uitvinders!

WO-thema MuZee in Oostend

Vrijdag 2 februari bezochten we als afsluit van ons WO-thema MuZee in Oostende.Daar maakten we kennis met verschillende soorten verf als acryl, olie- en waterverf. Na een interessante rondleiding met uitleg en spel konden we ons uitleven met de verf. Wij werden echte artiesten in spe!

we maakten chocomousse 

bekijk album

Sint - Niklaaskerk in Diksmuide

Het derde en vierde leerjaar bezocht de Sint - Niklaaskerk in Diksmuide. Er vond daar een tentoonstelling plaats van standbeelden gemaakt uit wilgentakken.

bekijk album

De leerlingen van het vierde leerjaar maakten kennis met onze nieuwe ipads.
We zochten informatie over de vier seizoenen op.